Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
Chouxiaoya Kft
Cím:
1152 Budapest, szentmihályi út 167-169
Telefon:
Áruház neve:
asiadivat
Adószám:
22750301-2-42
Cégjegyzék szám:
01 09 941868
Cégjegyzéket vezető bíróság:
Chouxiaoya Kft
Bankszámlaszám:
13513203-13202010-00009875
IBAN:
HU13135132031320201000009875
Kapcsolattartó neve:
Asiadivat
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36-30/222-2989
Kapcsolattartó e-mail címe:
Szállítás
Foxpost csomagautomaták
foxpost_hu_api2_automata
A FOXPOST egy egyszerű, rugalmas, érintkezésmentes és környezettudatos csomagátvételi és -küldési mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap a futárra várnod. Az országos, folyamatosan bővülő csomagautomata-hálózat automatái könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, hol beltérben, hol kültéren, és reggeltől estig elérhetőek. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni. Csomagodat 14 napon belül a webshop kondíciói szerint visszaküldheted. Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával. Az automaták listáját és további információt itt találsz.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
24 999  Ft
1 190 Ft
25 000  Ft
-
ingyenes
Foxpost Házhoz szállítás
foxpost_hu_api2_homedelivery
Csomagját FOXPOST futárszolgálat  fogja kiszállítani Önnek. Ez foxpost a piac meghatározó csomaglogisztikai szolgáltatójaként minőségi, gyors és rugalmas kézbesítést garantál .
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
-
2 190 Ft

ÁT NEM VETT CSOMAGOK


Tisztelt Vásárlónk!
A megrendelt, de lemondani kívánt csomagot mielőbb szíveskedjen jelezni a webáruházunk felé ez rendeles@asiadivat.hu e-mail címre vagy a +3630-222-2989-es telefonszámra. A csomag ingyenes lemondását, akkor tudjuk teljesíteni, ha a lemondási szándékáról még a feladás előtt tájékoztat minket! Mivel rövid szállítási határidővel dolgozunk, a csomagok a rendelés napján vagy legkésőbb az azt követő munkanapon kerülnek feladásra! A futárszolgálatnak már átadott csomag lemondását nem áll módunkban teljesíteni! 

 
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a megrendelés leadásával egyidejűleg az Ekertv. értelmében "távollévők között, elektronikus úton kötött szerződés keletkezik", amely jogokat és kötelezettségeket eredeztet mindkét fél részére! Ennek értelmében a webáruház köteles a megrendelt csomagot elküldeni, a megrendelő pedig kifizetni! Amennyiben a vásárló élni kíván az őt megillető 14 napos (indoklás nélküli) elállási joggal, (a csomag kézbesítési napjától számítva) úgy ezt a csomag visszaküldésével megteheti, de a szállítási költség megfizetése alól nem mentesül, hiszen ez alól a webáruház sem mentesül semmilyen körülmények között sem!  

Minden feladott csomag után a FOXPOST Zrt. is szállítási és visszakézbesítési költséget számít fel nekünk, amit minden esetben, a vállalkozásunknak ki kell fizetni! Ezért minden át nem vett csomag után, a megrendelőnek díjbekérő számlát állítunk ki  házhozszállítás esetében 3100,-FT, FOXPOST csomagautomata esetén 2100,-FT szállítási és csomagolási költségről! Erre azért van szükség, mert az át nem vett csomagokkal vállalkozásunknak meg nem térített költsége keletkezik, amely áll egyrészt szállítási és visszakézbesítési díjból, az elhasznált csomagoló anyag költségéből, és a munkadíjból, amivel a csomagot összeállítjuk és szétszedjük! Az átadásra került díjbekérő összegén felül, a követeléskezelés során felmerülő, minden további költség a megrendelőt terheli! 

Elkötelezettek vagyunk a tisztességes kereskedelmi magatartás gyakorlása mellett, így minden felmerülő kérdéssel forduljon hozzánk bizalommal, készségesen fogunk segíteni Önnek! 
TEL: +3630-222-2989
Email: rendeles@asiadivat.hu

Célunk, hogy kölcsönösen elégedett üzletet kössünk Önnel!

Fizetés
Online bankkártya fizetés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a SaltPay.biztosítja

A rendszer automatikusan átirányítja a bankkártyás fizetési oldalára

Banki átutalás (Előre fizetés)
A rendelések kiszállítása sikeres átutalással történik.
Ha 72 órán belül nem hajtja végre a banki átutalást, rendelése automatikusan törlésre kerül.
utánvétel
Fizetés átvételkor a futárnak készpénzben vagy bankkártyával ,Az átvételi ponton történő átvétel esetén csak kártyás fizetést fogadunk el. Kezelési költség: bruttó 390 Ft
Kapcsolatfelvétel
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!