Blog

A Lordan-H termékei főleg 100% tiszta pamutból készülnek, és a kényelemre törekednek, legyen szó fecske alsónadrágról, boxerről vagy lezser boxerről , kényelmesek, légáteresztőek és bőrbarátak. 

 

Az MST boxer vel kapcsolatban nem túlzás azt állítani,hogy magyar férfiak ezrei hordják ezt a márkájú fehérneműt.

Férfi fehérnemű

Amikor a modern új férfiak elfoglaltak vagy lusták menőt játszani, ne felejts el elgondolkodni azon, hogyan újitsd fel saját „madárkalitkájukat”, és figyelj a férfiak „belső szépségére”!
Minden férfinak tisztában kell lennie azzal, hogy a fehérnemű az Ön egészségéről és varázsáról szól. A férfi alsó is funkcionális. Edzés közben válasszon légáteresztőbb és rugalmasabb anyagokat, és összpontosítson a kényelemre és az otthoni pihenésre. Ugyanakkor a szórakozásra is odafigyel.Egy szexi vagy mintás  és vicces fehérnemű mindig felvidítja a hangulatát és javítja szexuális életének minőségét.Kipróbálhatja akár!

               Zokni

A férjem szereti a sokszínű zoknit, azt mondta, hogy különböző színű nadrágokhoz lehet hozzáilleszteni, de a zoknit ő maga nem mossa, nem rendezi. Viselés után dobd oda, meg kellenem rendezni a zokniját, Most veszek egyszerre 25 pár egyforma fekete zoknit, napi egy párat cserélek, egy hétig gyűjtök, minden alkalommal kimosok 7 pár zoknit, mosás és szárítás után bármelyik két pár párosítható, hogy sok legyen maradt idő a zokni párosítására. Ha az egyik megsérült, akkor csak a rosszat kell kidobni, és ha egy másik eltörik, párat készíthet. Ily módon nem kell összetörni és kidobni egy párat, ami megmentheti a zokni elvesztését.

Hogyan válasszuk ki a harisnyanadrág színét?

1. illessze a ruhákat:
Ha a ruha sötét, akkor a sötét harisnyanadrág jobb választás lehet。
2. egyezik a bőrrel:
A natural színű harisnyanadrág mindenhez passzol, a legbiztonságosabb választás. Választhat átlátszó és áttetsző között

igazán kedvezmény ár

Sokan szeretnének olcsó termékeket találni,ezért várták a kedvezményeket.Sőt,nem kell várni,Mindig is a legalacsonyabb árakat tartottuk, mint pl férfi boxeralsó , fecske alsónadrág , zokni

A férfi fehérnemű rendelése egyszerű
Amíg ismered a méreted, az olyan márkákat, mint az MST és a Lordan, nagy gyárak rendelésre készítik, és a méretek teljesen megegyeznek. Amíg az alakod nem változott, a korábban viselt méret ugyanaz marad Most

Miért szeretik olyan sokan az MST férfi boxeralsó ?

A férfiak közel 50%-a MST márkájú boxeralsó hord, amely 95%-ban magas pamuttartalmú, nagyon kényelmes viselet, és az ára is nagyon kedvező.

Miért szeretik sokan a magas pamuttartalmú trikót ?

A trikó szorosan illeszkednek, és nagyon fontos a viselési kényelem Csak a magas pamuttartalmú trikó rendelkeznek az alábbi előnyökkel: 1: Jó hőteljesítmény
2: Jó nedvszívó képesség 3: Magas hőállóság 4: Jó higiénia, nem irritálja a bőrt